Научете как да се възползвате от интелигентните технологии в инвестиционното моделиране за да развиете бизнеса си на следващото ниво в ефективното управление на финансовите си потоци и просперирате персонално и организационно (фирмено).

Как да го направите : Като участвате в безплатен уебинар на 05 октомври 2018 г. от 11.00 до 11.40 , представен от световния лидер в инвестиционното моделиране чрез интелигентния и  високоефективен софтуерен продукт „ Invest for Excel” на финландската фирма „Data Partner”. Лектор на събитието ще бъде Jens Westerbladth- основател на финландската компания   Data Partner” и създател на високоефективния и интелигентен софтуер „Invest for Excel”- световен лидер в инвестиционното моделиране.

Jens Westerbladh  е с  с над 30 годишен опит в  международното консултиране по капиталово бюджетиране, финансово моделиране, оценка на инвестициите и по време на 30 минутния уебинар ще ви запознае с това :

–         Как да се подготвят професионални и пълни модели на паричните потоци, анализи на доходност и чувствителност

–         Как предлаганият инвестиционен модел „ Invest for Excelдопринася за прозрачност и сравнимост на финансовите аналитични калкулации

–         Как моделът стандартизира процеса на инвестиционно анализиране в цялата организация, уверявайки Ви, че най-добрите проекти са тези, които ще бъдат реализирани.

–         Заедно с това ще се oбясни защо Daimler (производител на Mercedes-Benz автомобили), Stora Enso (дървесина и хартия), Family Dollar Stores (продажба на дребно в повече от 6500 магазина), Neste Oil, PKN Orlen (нефтена промишленост), Outokumpu (метали), KGHM Polish Copper(минно дело) или Kemira (лидер в химическата промишленост) и други избират да работят с инвестиционния модел „ Invest for Excel”.

За да участваш регистрирай се тук https://attendee.gotowebinar.com/register/1694414882135384844

За повече информация в офисите на финландската фирма  Jens Westerbladh, CEO Datapartner Oy Raatihuoneenkatu 8 A, 06100 Porvoo, Finland Mobile: +358 400 306822, Direct: +358 19 5410 112, Skype: jenswe   (www.datapartner.fi)     и българската фирма СМР Консултинг ООД , проф.д.ик.н.д-р инж. Ангел Мирчев, 0878466073 (www.cmpconsult.com)